Ceniki izdelave spletnih strani

Cenik izdelave spletnih strani

Na voljo vam ponujamo različne pakete za izdelavo spletnih strani, med katerimi lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Seveda pa je možen tudi popolnoma idividualen paket oblikovanja spletnih strani.

Poleg izdelave spletnih strani vam nudimo tudi možnost nadgradnje, vzdrževanje in ažuriranje spletnih strani. Spletno stran vam optimiziramo in vodimo oglaševalsko akcijo. V ponudbi imamo tudi gostovanje, registracijo domene in izdelavo spletne trgovine.


osnovna iconPoleg vstopne spletne strani izdelamo do 5 podstrani. 
Spletna predstavitev primerna za krajšo predstavitev vašega podjetja oziroma dejavnosti na internetu

Več o paketu osnovna predstavitev

napredna iconNapredna predstavitev vsebuje do 15 podstrani. Spletna stran je primeren za predstavitev podjetja ali dejavnosti. Vsebuje naprednejši spletni obrazec, možnost objavljanja novic oz. aktualnih dogodkov. Spletne strani lahko urejate sami in jih je možno kadarkoli nadgraditi! 

Več o paketu napredna predstavitev

 zahtevna iconZahtevno predstavitev podjetja priporočamo vsem, ki potrebujete samostojno urejanje spletnih mest in manjših portalov na enostaven in pregleden način. Vaši dejavnosti prilagodimo oblikovno podobo spletnih strani, vsebuje tudi CMS paket s prilagoditvami za vaše spletno mesto. Spletno stran optimiziramo in poskrbimo za funkcionalnost uredniškega vmesnika. Spletne strani je možno kadar koli nadgraditi, vsebino pa lahko urejate tudi sami!

Več o paketu zahtevna predstaviteve

 

 Pošlite povpraševanje